Telefon: +36 (20) 239-2000 | E-mail: info@oraker.hu

Szállítási információk

Házhoz szállítás DPD futárszolgálattal

Megrendelését a DPD futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A csomagodat online is nyomon tudod követni : https://netcsomagom.dpd.hu weboldalon. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi DPD depóban. Szállítási idő 1 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Személyes átvétel üzletünkben

Megrendelését, visszaigazolásunkat követően személyesen is átveheti üzletünkben. Személyess átvétel esetén mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, azzal kapcsolatban, hogy a megrendelt termék melyik üzletünkben elérhető.
Üzleteink elérhetőségét ide kattintva érheti el.

 

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díj Magyarországon (bármely fizetési mód esetén) 10 000 Ft értékig

  • Banki előre utalás esetén 1 000 Ft
  • Utánvéttel történő fizetés esetén 1 500 Ft 

Amennyiben a rendelni kívánt termékek (szállítási költség nélküli) értéke eléri a 10 000 Ft -ot a szállítási megrendelését díjmentesen juttatjuk el az Ön által megadott címre, csomagpontra.