Telefon: +36 (20) 239-2000 | E-mail: info@oraker.hu

Rólunk

Oraker hivatalos oldala, ahol Ön több mint ötezer óra és ékszer közül választhat, kedvező árakon, ingyenes házhozszállítással.

Rövid történetünk:

A www.oraker.hu karóra és ékszerüzlet a legelső internetes webshopok között indult évekkel ezelőtt. Jelenleg két bolttal rendelkezünk, melyek közül a Bajcsy Zs. u. 5. szám alatt lévő Répásy Óra és Ékszerszalon mára az egyik legnagyobb pécsi óraszaküzletté nőtte ki magát, a másik Szekszárd belvárosában pedig a Répásy óraszalon. Közel két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, igyekszünk vásárlóinknak a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani. Webáruházunkban kapható összes óra és ékszer, kizárólag hivatalos nagykereskedésből származik, garanciajeggyel, eredeti díszcsomagolásban. Igyekszünk Önnek a lehető legkedvezőbb áron adni a termékeinket, ezért a házhozszállítás is ingyenes. Üzleteinkben különféle szolgáltatással várjuk vásárlóikat, többek között óra és ékszerjavítással, elem és szíjcserével. Célunk, hogy minden vásárlónk elégedetten távozzon. Mindezek eléréshez folyamatosan követjük a hazai és nemzetközi trendeket, hogy üzleteinkben a legdivatosabb ékszerek és órák is megtalálhatóak legyenek.

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretne telefonon rendelni, kérjük hívjon minket a 20 / 239 -2000-es telefonszámon!