- 40% Rosso Amante ékszer

A Rosso Amante férfi ékszerek nem csak stílusukban, minőségükben is kifogástalan precizitással lettek megtervezve. A legmagasabb követelményeknek megfelelő anyagok felhasználásval, az összes darabot minden részletre kiterjedő aprólékossággal tervezik meg. A kivitelezésre külön figyelmet szentelnek. A Rosso Amante férfi ékszerek anyagukat tekint...

A Rosso Amante férfi ékszerek nem csak stílusukban, minőségükben is kifogástalan precizitással lettek megtervezve. A legmagasabb követelményeknek megfelelő anyagok felhasználásval, az összes darabot minden részletre kiterjedő aprólékossággal tervezik meg. A kivitelezésre külön figyelmet szentelnek. A Rosso Amante férfi ékszerek anyagukat tekintve 316L antiallergén orvosi nemesacélból készülnek. A bőr kiegészítőkhöz valódi bőrt használnak. A fehér színű kövek valódi gyémántok, a fekete színű kövek pedig spinellek. A sárga arany betétek 18 karátos aranyból készülnek, a rozé betétek pedig PVD aranyozott felületek. A nyakláncok zsinór része impregnált, ezáltal vízlepergető és vízálló minden egyes darab. A kötéllel kombinált karkötők valódi hajókötélből készülnek. Némelyik ékszer készítéséhez karbont is használnak.


Ezek a gyönyörű ékszerek nem csak hihetetlenül divatos és egyedülálló modelljeikről híresek: strapabíró kialakításuknak köszönhetően mindennapos használatra készültek. Az összeillesztéseknél nem csak ragasztva vannak az egyes elemek, a bőr, kötél és fém részek stiftekkel is egymáshoz vannak illesztve, mely biztosítja erős rögzítésüket és időtállóságukat. A méretekkel sem lesz gondod ha a Rosso Amante ékszerei mellett döntesz, ugyanis a karkötők és nyakláncok praktikusan 3 méretben állíthatóak egyetlen kattintással.

Rosso Amante elegáns férfi ékszerek. Rosso Amante a Tüzes szerető! Válogass kedvedre a trendi kollekcióból, mely másnapra megérkezik Hozzád. Rosso Amante ékszerek!

Bővebben

- 40% Rosso Amante ékszer 9 termék érhető el.

Mutat 1 - 9 / 9
Mutat 1 - 9 / 9